ИСТРАЖУВАЊЕ
  • наша предност
    Saky Metal Corporation се наоѓа во провинцијата Џиангсу. Компанијата е основана во 1995 година. Саки Метал извезува 20+ години и има акумулирано богато искуство.
  • Проект и препораки
    Главна производство и обработка на метална шипка/прачка/шахта/профил, метална цевка/цевка, метална серпентина/лим/плоча/лента, метална жица/жица/жица/жица.
  • Техничка поддршка
    Нашиот тим за услуги на клиенти е на подготвеност. ако имате каква било помош, ќе ви одговориме за 24 часа. Доколку имате итни работи, можете да ни се јавите на телефон.
SAKY METAL CO., LTD.

Saky Metal Corporation се наоѓа во провинцијата Џиангсу. Компанијата е основана во 1995 година. Сега компанијата опфаќа вкупно 220.000 квадратни метри. Компанијата има вкупно 150 вработени од кои 120 се професионалци. Компанијата постојано се проширува од нејзиното основање. Сега компанијата е ISO9001:2000 сертифицирана компанија и постојано се доделува од локалната самоуправа.

Компанијата преку инвестициската фабрика за топење и фалсификување челик продолжува со стабилноста, широк спектар на расположливи ресурси. Главна производство и обработка на метална шипка/прачка/шахта/профил, метална цевка/цевка, метална калем/лим/плоча/лента,метална жица/жица шипка/жица јаже. Нашата компанија снабдува производи од SAKY, TISCO, LISCO, BAOSTEEL, JISCO и така натаму. Можеме да прилагодиме нестандардни специјални метални производи со висок квалитет со кратко време. Нашите производи се користат за опрема за хемиски третман, резервоари за хемикалии, петрохемиска опрема и пресни плочи. Исто така се користи во железнички вагони, производи за одводнување на покривот, рамки на вратите за бура, машини за храна и садови.
Прочитај повеќе
Нашата компанија снабдува производи од SAKY, TISCO, LISCO, BAOSTEEL, JISCO и така натаму.
Препорачај популарни производи
ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ
Ги поздравуваме клиентите од целиот свет да соработуваат со нас.

What are the properties of C65100 silicon bronze precision wire?

What are the properties of C65100 silicon bronze precision wire?
2023-12-01

Што треба да се направи за да се спречи корозија на месинг цевки?

Што треба да се направи за да се спречи корозија на месинг цевки?
2023-10-27

Дали сакате да ја знаете разликата помеѓу 42CrMo4 и 42CrMo?

Главната разлика е 42CrMo4 е EN стандард, 42CrMo е кинески GB стандард. Елементите P, V и S се малку различни едни со други, имотот на машините е сличен.
2022-05-05

Примена на заварени цевки од нерѓосувачки челик

Без оглед на потребите за транспорт, Сакиметал може да обезбеди опрема за да ги задоволи вашите барања. Ако немате јасни цели, можеме да разговараме со вас за дизајнирање на вашите ексклузивни решенија за гасоводот. Оваа посветеност на нашата производна линија и Sakymetal од 20-годишно искуство во индустријата е поддршка.
2022-04-17

Алуминиумска кутија за алати за складирање на пикап за камиони ATV со јазик за приколка

Кутијата за алат од алуминиумска легура е изработена од целиот материјал од алуминиумска легура, со мала тежина, силен носивост, прекрасен изглед и разумна структура на дизајн. Поради уникатните карактеристики на алатната кутија од алуминиумска легура и зголемената научна и технолошка содржина, таа одигра подобра улога во заштитата на производите во однос на транспортот и употребата. Таа е идеална кутија за
2022-04-17

Бесшевни цевки и цевки со основа за забивање

Без разлика на потребите на вашиот транспорт, Сакиметал може да обезбеди опрема за да ги задоволи вашите барања. Ако немате јасни цели, можеме да разговараме со вас за дизајнирање на вашите ексклузивни решенија за гасоводот. Оваа посветеност на нашата производна линија и Сакиметал е поддршка од 20 години искуство во индустријата.
2022-04-17

Послужавник за алуминиумски тави

Со цел да се надминат недостатоците на претходната уметност, обезбеден е нов тип алуминиумска кутија за замрзнување. Алуминиумската кутија за замрзнување се прави со истегнување на цела алуминиумска плоча и е составена од долен сад и капак на кутијата, а на телото на кутијата и на капакот на кутијата е обложен раствор за оксидација. На периферијата на капакот има испакнатини, а предвидени се шест дупки во рамнината на
2022-04-17

Како да се пресмета теоретската тежина на производи од легура од нерѓосувачки јаглерод?

Теоретска формула за пресметување на тежината на металКако сами да ја пресметате тежината од нерѓосувачки челик
2022-04-17
Авторски права © SAKY METAL CO., LTD. / sitemap / XML / Privacy Policy   

Дома

ПРОИЗВОДИ

За нас

Контакт