HETIM
  • avantazhin tonë
    Saky Metal Corporation ndodhet në provincën Jiangsu. Kompania është themeluar në vitin 1995. Saky Metal ka eksportuar për 20+ vite dhe ka grumbulluar përvojë të pasur.
  • Projekt & Dëshmi
    Kryesisht prodhoni dhe përpunoni shufrën metalike / shufër / bosht / profil, tub / tub metalik, spirale / fletë / pllakë / shirit metalik, tela metalike / shufër teli / litar teli.
  • Mbeshtetje teknike
    Ekipi ynë i shërbimit të klientit është në gatishmëri. nëse keni ndonjë ndihmë, ne do t'ju përgjigjemi brenda 24 orëve. Nëse keni çështje urgjente, mund të na telefononi me telefon.
SAKY METAL CO, LTD.

Saky Metal Corporation ndodhet në provincën Jiangsu. Kompania është themeluar në vitin 1995. Tani kompania mbulon totalisht 220,000 metra katrorë. Kompania ka një punonjës total prej 150 prej të cilëve 120 janë profesionistë. Kompania është zgjeruar vazhdimisht që nga themelimi i saj. Tani kompania është një kompani e certifikuar ISO9001:2000 dhe është shpërblyer vazhdimisht nga pushteti vendor.

Kompania nëpërmjet investimit të fabrikave të shkrirjes dhe falsifikimit të çelikut rifillon stabilitetin, një gamë të gjerë burimesh të disponueshme. Kryesisht prodhon dhe përpunon shufrën metalike/shufrën/boshtin/profilin, tubin/tub metalik, spirale/fletë/pllakë/shirit metalik, tel/tel metalik shufra/litar teli. Kompania jonë furnizon produkte nga SAKY, TISCO, LISCO, BAOSTEEL, JISCO e kështu me radhë. Ne mund të personalizojmë produkte të veçanta metalike jo standarde me cilësi të lartë me kohë të shkurtër. Produktet tona përdoren për pajisjet e trajtimit kimik, rezervuarët e kimikateve, pajisjet petrokimike dhe pllakat e shtypit. Përdoret gjithashtu në karrocat hekurudhore, produktet e kullimit të çatisë, kornizat e dyerve të stuhisë, makineritë ushqimore dhe sendet.
Lexo më shumë
Kompania jonë furnizon produkte nga SAKY, TISCO, LISCO, BAOSTEEL, JISCO dhe kështu me radhë.
Rekomandoni Produkte të njohura
LAJMET E FUNDIT
Ne mirëpresim klientët nga e gjithë bota që të bashkëpunojnë me ne.

What are the properties of C65100 silicon bronze precision wire?

What are the properties of C65100 silicon bronze precision wire?
2023-12-01

Çfarë duhet bërë për të parandaluar korrozionin e tubave prej bronzi?

Çfarë duhet bërë për të parandaluar korrozionin e tubave prej bronzi?
2023-10-27

Dëshironi të dini ndryshimin midis 42CrMo4 dhe 42CrMo?

Dallimi kryesor është se 42CrMo4 është standardi EN, 42CrMo është standardi i Kinës GB. Elementet P, V dhe S janë pak të ndryshëm nga njëri-tjetri, vetia e makinerisë është e ngjashme.
2022-05-05

Aplikimi i tubit të salduar prej çeliku inox

Pavarësisht se çfarë nevoje për transportin tuaj, Sakymetal mund të sigurojë pajisjet për të përmbushur kërkesat tuaja. Nëse nuk keni objektiva të qarta, ne mund të diskutojmë me ju për të hartuar zgjidhjet tuaja ekskluzive të tubacionit. Ky përkushtim ndaj linjës sonë të produktit dhe Sakymetal është një mbështetje prej 20 vitesh përvojë në industri.
2022-04-17

Kutia e veglave prej alumini për magazinimin e kamionit në ATV me gjuhë rimorkio

Kutia e veglave të aliazhit të aluminit është bërë nga i gjithë materiali i aliazhit të aluminit, me peshë të lehtë, kapacitet të fortë mbajtës, pamje të bukur dhe strukturë të arsyeshme të projektimit. Për shkak të veçorive unike të kutisë së veglave të aliazhit të aluminit dhe përmbajtjes në rritje shkencore dhe teknologjike, ajo ka luajtur një rol më të mirë në mbrojtjen e produkteve në drejtim të transportit dhe përdorimit. Është kutia ideale për
2022-04-17

Tub & tub pa tegel me bazë nickle

Pavarësisht se çfarë nevoje për transportin tuaj, Sakymetal mund të sigurojë pajisjet për të përmbushur kërkesat tuaja. Nëse nuk keni objektiva të qarta, ne mund të diskutojmë me ju për të hartuar zgjidhjet tuaja ekskluzive të tubacionit. Ky përkushtim ndaj linjës sonë të produkteve dhe Sakymetal është se mbështetja e përvojës 20-vjeçare të industrisë.
2022-04-17

Tepsi prej alumini

Për të kapërcyer disavantazhet e artit të mëparshëm, ofrohet një lloj i ri kuti ngrirësi alumini. Kutia e ngrirësit prej alumini është bërë duke shtrirë një pllakë të tërë alumini dhe përbëhet nga një enë e poshtme dhe një mbulesë kutie, dhe një zgjidhje oksidimi është e veshur në trupin e kutisë dhe kapakun e kutisë. Ka zgjatime në periferi të kapakut dhe gjashtë vrima janë parashikuar në rrafshin e
2022-04-17

Si të llogarisni peshën teorike të produkteve të aliazhit të karbonit inox?

Formula teorike e llogaritjes së peshës së metaleveSi të llogarisni peshën e çelikut inox vetë
2022-04-17
E drejta e autorit © SAKY METAL CO., LTD. / sitemap / XML / Privacy Policy   

Shtëpi

PRODUKTET

Rreth Nesh

Kontaktoni